Uvod

Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju kako Office Centar j.d.o.o. (u daljnjem tekstu "officecentar.hr"), koristi osobne podatke dobivene od svojih korisnika prilikom korištenja naše usluge, uključujući, ali ne ograničavajući se na našu internetsku i mobilnu stranicu (u daljnjem tekstu "Stranica"). Molimo, prije korištenja naših usluga, pročitajte ova Pravila s razumijevanjem. Posjećivanjem naše Stranice i/ili korištenjem naših usluga slažete se i, kad je to potrebno, dajete svoj pristanak za prikupljanje, korištenje i dijeljenje svojih podataka u skladu s ovim Pravilima. Ova Pravila o privatnosti odnose se na prikupljanje podataka i njihovo korištenje, kao i na praksu njihovog objavljivanja.

Koji podaci se prikupljaju i za što se koriste?

Platforma officecentar.hr prikuplja osobne podatke korisnika prilikom registracije i koristi ih isključivo u svrhu identifikacije prijavljenog korisnika. Pod osobnim podacima smatraju se svi podaci koji korisnike mogu identificirati na bilo koji način (ime i prezime, broj mobitela, e-adresa, kućna adresa te poveznica s Facebook ili Google računom korisnika). Bez registracije nije moguće ostvariti narudžbu putem Stranice. Platforma officecentar.hr zadržava pravo prikupljanja podataka o korištenju platforme. Ti će se podaci koristiti isključivo u statističke svrhe s ciljem daljnjeg razvoja platforme i personalizacije pojedinih njezinih dijelova. Usto, officecentar.hr obvezuje se da osobne podatke neće prosljeđivati trećim stranama. U slučaju objavljivanja statističkih podataka, officecentar.hr obvezuje se da se među objavljenim podacima neće nalaziti osobni podaci korisnika. U slučaju kršenja zakona i uz odgovarajući sudski nalog, officecentar.hr dužan je dati podatke nadležnim tijelima. Ne prikupljamo osjetljive podatke o korisnicima.

Promjena osobnih podataka

Osobne podatke moguće je promijeniti na stranici postavke profila, pri čemu je potrebno prijaviti se u sustav.

Pohranjivanje i sigurnost osobnih podataka

Platforma officecentar.hr poduzet će sve razumne korake kako bi održala sigurnost osobnih podataka korisnika i zaštitila ih od zloupotrebe, miješanja, gubitka, neovlaštenog pristupa, izmjene ili otkrivanja te će uništiti sve osobne podatke koje ima o korisnicima ako joj više nisu potrebni prema uvjetima ovih Pravila o privatnosti. Tamo gdje korisnici sami biraju lozinku za korištenje određenih usluga Stranice, korisnici su zaduženi za čuvanje njezine tajnosti. Preporučujemo da korisnici ni s kim ne dijele svoju lozinku. Zbog prirode interneta, officecentar.hr ne daje nikakvu garanciju niti jamstvo u pogledu sigurnosti osobnih podataka korisnika prilikom njihova prijenosa ili pohranjivanja s naše strane i korisnici se slažu da sve osobne podatke dijele na vlastiti rizik. Molimo, smjesta nas kontaktirajte ako postanete svjesni ili imate razloga vjerovati da je došlo do neovlaštene upotrebe vaših osobnih podataka koja se dovodi u vezu sa Stranicom.

Deaktivacija korisničkog računa

Deaktivaciju korisničkog računa moguće je izvršiti upitom na e-adresu info@officecentar.hr. Nakon slanja upita, administratori će deaktivirati korisnički račun u najkraćem moguće

Izmjene Pravila o privatnosti

officecentar.hr te autori i administratori Stranice zadržavaju pravo izmjene bilo kojeg dijela platforme uključujući i Uvjete i pravila korištenja te Pravila o privatnosti. Promjene mogu nastati bez prethodne najave i stupaju na snagu u trenutku objave. Odgovornost je svakog korisnika Stranice pročitati Izjavu o kolačićima i Pravila o privatnosti te postupati u skladu s njima.

Pitanja i komentari vezano za Pravila o privatnosti

Ako imate pitanja, komentara ili prijedloga o Pravilima o privatnosti, slobodno nam pošaljite e-poruku na info@officecentar.hr. Odgovorne će vam osobe odgovoriti u najkraćem mogućem roku.